Suport organizator pantaloni și prosoape, economisire spațiu depozitare

35,00 lei

suport organizator pantaloni
Suport organizator pantaloni și prosoape, economisire spațiu depozitare

35,00 lei

(*Transport 17.9 LEI)

Suport organizator pantaloni și prosoape este foarte util pentru agățarea și organizarea pantalonilor, dar și a prosoapelor.

livrare rapida
LIVRARE RAPIDĂ

Livrarea se face rapid in cel mult 2 zile lucratoare*

GARANTIE 2 ANI

Toate produsele beneficiaza de garantie 24 luni

garantie produse
produse verificate
PRODUS VERIFICAT

Produsele sunt verificate inainte de expediere

Descriere

Suport organizator pantaloni și prosoape, economisire spațiu depozitare, este foarte util pentru agățarea și organizarea pantalonilor, dar și a prosoapelor, ocupând un spațiu minim în dulap.

Un cuier practic pentru 10 perechi de pantaloni sau prosoape, care pot fi ușor atașate în orice dulap sau spațiu de depozitare. Lățimea cârligelor de suspendare este de doar 15 cm. Brațele sale extinse vă permit să vedeți cu ușurință garderoba.

Acest produs reprezintă cel mai convenabil mod de a vă păstra pantalonii și/sau prosoapele neșifonate. Poate fi pliat, ceea ce vă permite și să transportați pantalonii într-o valiză împreună cu acestea. Fabricat din ABS și oțel inoxidabil, vă puteți bucura de acest suport organizator ani la rând.

Designul său versatil este conceput pentru a fi atârnat în două poziții diferite, în funcție de nevoile utilizatorului. În plus, ajută să găsiți ușor articolele, deoarece tijele de susținere sunt mobile și pot fi deplasate, ceea ce face mai ușoară atârnarea acestora. Acest suport organizator este un accesoriu practic pentru casă, care cu ușurință face față spațiilor mai mici din dulapul tuturor.

suport prosoape și pantaloni

Caracteristici suport organizator pantaloni și prosoape:

1. Material durabil: Produsul este fabricat din ABS și oțel inoxidabil de înaltă calitate, care este durabil și de lungă durată.
2. Multifuncțional: Poate fi agățat orizontal, ușor de uscat sau suspendat vertical pentru a depozita hainele și a economisi spațiu.
3. Îmbinări de înaltă calitate: îmbinările produselor sunt realizate din plastic ABS de înaltă calitate, iar designul gros face suportul pentru pantaloni mai durabil.

Dimensiuni: 47 x 18 x 6 cm

Dimensiuni in stare pliata: 34 x 18 x 4 cm

suport pantaloni și prosoape

Fabricat din plastic si otel inoxidabil, Design inovator si functional, Pliabil, Pentru 5-10 perechi de pantaloni, De inalta calitate, rezistent si durabil, Usor de utilizat, 2 carlige pentru agatare, Tije mobile pentru atarnarea usoara a pantalonilor, Economiseste spatiul din garderoba, Pastreaza pantalonii organizati, Suspensie orizontala sau verticala

Greutate 05 kg
Dimensiuni 20 × 15 × 8 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Suport organizator pantaloni și prosoape, economisire spațiu depozitare”

Se aplică termeni și condiții*

Acest website folosește "cookies". Navigarea reprezintă acceptul dvs.