Pachet organizator garderobă – suporți umerașe și pantaloni, economisire spațiu, 60 sloturi

57,00 lei

pachet organizator garderoba
Pachet organizator garderobă – suporți umerașe și pantaloni, economisire spațiu, 60 sloturi

57,00 lei

(*Transport 17.9 LEI)

Pachet organizator garderobă vă tripleaza spațiul din șifonier! Este compus din suporți organizatori umerașe și suport organizator pantaloni și prosoape.

livrare rapida
LIVRARE RAPIDĂ

Livrarea se face rapid in cel mult 2 zile lucratoare*

GARANTIE 2 ANI

Toate produsele beneficiaza de garantie 24 luni

garantie produse
produse verificate
PRODUS VERIFICAT

Produsele sunt verificate inainte de expediere

Descriere

Pachet organizator garderobă, compus din SUPORȚI ORGANIZATORI UMERAȘE și SUPORT ORGANIZATOR PANTALONI ȘI PROSOAPE reprezintă pachetul ideal care vă triplează spațiul de depozitare în garderoba dumneavoastră.

Două articole care nu pot lipsi din nicio gospodărie, fiind confecționate în totalitate din oțel inoxidabil și ABS, pentru o rezistență sporită la greutate în timp.

1. Suporți organizatori umerașe

Acest set pentru organizarea garderobei din șifonier este compus din 10 suporți pentru umerașe și reprezintă o metodă revoluționară de economisire a spațiului. Fiecare suport pentru umerașe dispune de 5 sloturi și poate susține o greutate de până la 12 kg, ideal chiar și pentru hainele groase de iarnă.

Acest set este compatibil cu toate tipurile de cârlige și umerașe (lemn, plastic si metal). Un set poate stoca pana la 100 de articole de îmbrăcăminte.

organizator garderobă

Caracteristici suporți organizatori umerașe:

✅ Material rezistent – ABS
✅ Acest model de suport este ideal pentru utilizarea în orice tip de șifonier;
✅ Cu acești suporți puteți tripla instantaneu spațiul din dulap. În același timp păstrați hainele organizate și nici nu se șifonează;
✅ Sunt confecționați dintr-un material rezistent ABS/ sunt ușor de montat și demontat;
✅ Setul este compus din 10 suporți, a cate 5 sloturi fiecare, pentru a susține minim 50 de articole de îmbrăcăminte. Se atașează de bare de lemn, metal sau plastic;

2. Suport organizator pantaloni și prosoape

Un cuier practic pentru 5-10 perechi de pantaloni sau prosoape, care pot fi ușor atașate în orice dulap sau spațiu de depozitare. Lățimea cârligelor de suspendare este de doar 15 cm. Brațele sale extinse vă permit să vedeți cu ușurință garderoba. Fabricat din ABS și oțel inoxidabil, vă puteți bucura de acest suport organizator ani la rând.

Designul său versatil este conceput pentru a fi atârnat în două poziții diferite, în funcție de nevoile utilizatorului. În plus, ajută să găsiți ușor articolele, deoarece tijele de susținere sunt mobile și pot fi deplasate, ceea ce face mai ușoară atârnarea acestora. Acest suport organizator este un accesoriu practic pentru casă, care cu ușurință face față spațiilor mai mici din dulapul tuturor.

pachet organizator garderobă

Caracteristici suport organizator pantaloni și prosoape:

1. Material durabil: Produsul este fabricat din ABS și oțel inoxidabil de înaltă calitate, care este durabil și de lungă durată.
2. Multifuncțional: Poate fi agățat orizontal, ușor de uscat sau suspendat vertical pentru a depozita hainele și a economisi spațiu.
3. Îmbinări de înaltă calitate: îmbinările produselor sunt realizate din plastic ABS de înaltă calitate, iar designul gros face suportul pentru pantaloni mai durabil.

Dimensiuni: 47 x 18 x 6 cm

Dimensiuni in stare pliata: 34 x 18 x 4 cm

Conținut pachet organizator garderobă:

  • 10x suporți umerașe (a cate 5 sloturi, fiecare)
  • 20x cleme (semicercuri) pentru prindere suport umerașe
  • 1x suport pantaloni și prosoape (5-10 sloturi)
Greutate 0,8 kg
Dimensiuni 15 × 10 × 8 cm

1 recenzie pentru Pachet organizator garderobă – suporți umerașe și pantaloni, economisire spațiu, 60 sloturi

  1. Alina Calota

    Foarte utile!!

Adaugă o recenzie

Se aplică termeni și condiții*

Acest website folosește "cookies". Navigarea reprezintă acceptul dvs.